Παναιτωλικόσ Ολυμπιακόσ / Πέντε Kalex στο 2:09, πρώτος ο Morbido / «νομίζω ότι βρήκα πρώτα τη μπάλα» είπε ο .

«νομίζω ότι βρήκα πρώτα τη μπάλα» είπε ο . Ο παναιτωλικός δεν εμπνέει σιγουριά, έχει πολλά προβλήματα στην άμυνα, ενώ ταλαιπωρείται και από απουσίες. Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα από τη νίκη του ολυμπιακού κόντρα στον παναιτωλικό στο αγρίνιο για την όγδοη αγωνιστική της super league . Τέταρτο διπλό σε ισάριθμα παιχνίδια στην επαρχία για τον ολυμπιακό, . Ο τερματοφύλακας του παναιτωλικού, νίκος μελίσσας,.

Ο λαβωμένος παναιτωλικός, που προέρχεται από συντριβή στο πρωτάθλημα από τον άρη αλλά μεσοβδόμαδα προκρίθηκε στους «16» του κυπέλλου απέναντι στην παναχαϊκή . Πέντε Kalex στο 2:09, πρώτος ο Morbido
Πέντε Kalex στο 2:09, πρώτος ο Morbido from lh6.googleusercontent.com
Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα από τη νίκη του ολυμπιακού κόντρα στον παναιτωλικό στο αγρίνιο για την όγδοη αγωνιστική της super league . Ο λαβωμένος παναιτωλικός, που προέρχεται από συντριβή στο πρωτάθλημα από τον άρη αλλά μεσοβδόμαδα προκρίθηκε στους «16» του κυπέλλου απέναντι στην παναχαϊκή . Τέταρτο διπλό σε ισάριθμα παιχνίδια στην επαρχία για τον ολυμπιακό, . Ο παναιτωλικός δεν εμπνέει σιγουριά, έχει πολλά προβλήματα στην άμυνα, ενώ ταλαιπωρείται και από απουσίες. «νομίζω ότι βρήκα πρώτα τη μπάλα» είπε ο . Ο τερματοφύλακας του παναιτωλικού, νίκος μελίσσας,.

«νομίζω ότι βρήκα πρώτα τη μπάλα» είπε ο .

Ο παναιτωλικός δεν εμπνέει σιγουριά, έχει πολλά προβλήματα στην άμυνα, ενώ ταλαιπωρείται και από απουσίες. Ο τερματοφύλακας του παναιτωλικού, νίκος μελίσσας,. Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα από τη νίκη του ολυμπιακού κόντρα στον παναιτωλικό στο αγρίνιο για την όγδοη αγωνιστική της super league . «νομίζω ότι βρήκα πρώτα τη μπάλα» είπε ο . Ο λαβωμένος παναιτωλικός, που προέρχεται από συντριβή στο πρωτάθλημα από τον άρη αλλά μεσοβδόμαδα προκρίθηκε στους «16» του κυπέλλου απέναντι στην παναχαϊκή . Τέταρτο διπλό σε ισάριθμα παιχνίδια στην επαρχία για τον ολυμπιακό, .

Ο λαβωμένος παναιτωλικός, που προέρχεται από συντριβή στο πρωτάθλημα από τον άρη αλλά μεσοβδόμαδα προκρίθηκε στους «16» του κυπέλλου απέναντι στην παναχαϊκή . Ο τερματοφύλακας του παναιτωλικού, νίκος μελίσσας,. Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα από τη νίκη του ολυμπιακού κόντρα στον παναιτωλικό στο αγρίνιο για την όγδοη αγωνιστική της super league . Τέταρτο διπλό σε ισάριθμα παιχνίδια στην επαρχία για τον ολυμπιακό, . «νομίζω ότι βρήκα πρώτα τη μπάλα» είπε ο .

Ο παναιτωλικός δεν εμπνέει σιγουριά, έχει πολλά προβλήματα στην άμυνα, ενώ ταλαιπωρείται και από απουσίες. Πέντε Kalex στο 2:09, πρώτος ο Morbido
Πέντε Kalex στο 2:09, πρώτος ο Morbido from lh6.googleusercontent.com
Ο λαβωμένος παναιτωλικός, που προέρχεται από συντριβή στο πρωτάθλημα από τον άρη αλλά μεσοβδόμαδα προκρίθηκε στους «16» του κυπέλλου απέναντι στην παναχαϊκή . «νομίζω ότι βρήκα πρώτα τη μπάλα» είπε ο . Ο παναιτωλικός δεν εμπνέει σιγουριά, έχει πολλά προβλήματα στην άμυνα, ενώ ταλαιπωρείται και από απουσίες. Τέταρτο διπλό σε ισάριθμα παιχνίδια στην επαρχία για τον ολυμπιακό, . Ο τερματοφύλακας του παναιτωλικού, νίκος μελίσσας,. Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα από τη νίκη του ολυμπιακού κόντρα στον παναιτωλικό στο αγρίνιο για την όγδοη αγωνιστική της super league .

Ο τερματοφύλακας του παναιτωλικού, νίκος μελίσσας,.

Ο λαβωμένος παναιτωλικός, που προέρχεται από συντριβή στο πρωτάθλημα από τον άρη αλλά μεσοβδόμαδα προκρίθηκε στους «16» του κυπέλλου απέναντι στην παναχαϊκή . Ο παναιτωλικός δεν εμπνέει σιγουριά, έχει πολλά προβλήματα στην άμυνα, ενώ ταλαιπωρείται και από απουσίες. Ο τερματοφύλακας του παναιτωλικού, νίκος μελίσσας,. «νομίζω ότι βρήκα πρώτα τη μπάλα» είπε ο . Τέταρτο διπλό σε ισάριθμα παιχνίδια στην επαρχία για τον ολυμπιακό, . Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα από τη νίκη του ολυμπιακού κόντρα στον παναιτωλικό στο αγρίνιο για την όγδοη αγωνιστική της super league .

Ο παναιτωλικός δεν εμπνέει σιγουριά, έχει πολλά προβλήματα στην άμυνα, ενώ ταλαιπωρείται και από απουσίες. Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα από τη νίκη του ολυμπιακού κόντρα στον παναιτωλικό στο αγρίνιο για την όγδοη αγωνιστική της super league . Ο λαβωμένος παναιτωλικός, που προέρχεται από συντριβή στο πρωτάθλημα από τον άρη αλλά μεσοβδόμαδα προκρίθηκε στους «16» του κυπέλλου απέναντι στην παναχαϊκή . Ο τερματοφύλακας του παναιτωλικού, νίκος μελίσσας,. «νομίζω ότι βρήκα πρώτα τη μπάλα» είπε ο .

Τέταρτο διπλό σε ισάριθμα παιχνίδια στην επαρχία για τον ολυμπιακό, . Πέντε Kalex στο 2:09, πρώτος ο Morbido
Πέντε Kalex στο 2:09, πρώτος ο Morbido from lh6.googleusercontent.com
«νομίζω ότι βρήκα πρώτα τη μπάλα» είπε ο . Ο τερματοφύλακας του παναιτωλικού, νίκος μελίσσας,. Τέταρτο διπλό σε ισάριθμα παιχνίδια στην επαρχία για τον ολυμπιακό, . Ο λαβωμένος παναιτωλικός, που προέρχεται από συντριβή στο πρωτάθλημα από τον άρη αλλά μεσοβδόμαδα προκρίθηκε στους «16» του κυπέλλου απέναντι στην παναχαϊκή . Ο παναιτωλικός δεν εμπνέει σιγουριά, έχει πολλά προβλήματα στην άμυνα, ενώ ταλαιπωρείται και από απουσίες. Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα από τη νίκη του ολυμπιακού κόντρα στον παναιτωλικό στο αγρίνιο για την όγδοη αγωνιστική της super league .

Ο λαβωμένος παναιτωλικός, που προέρχεται από συντριβή στο πρωτάθλημα από τον άρη αλλά μεσοβδόμαδα προκρίθηκε στους «16» του κυπέλλου απέναντι στην παναχαϊκή .

Ο παναιτωλικός δεν εμπνέει σιγουριά, έχει πολλά προβλήματα στην άμυνα, ενώ ταλαιπωρείται και από απουσίες. Ο τερματοφύλακας του παναιτωλικού, νίκος μελίσσας,. «νομίζω ότι βρήκα πρώτα τη μπάλα» είπε ο . Ο λαβωμένος παναιτωλικός, που προέρχεται από συντριβή στο πρωτάθλημα από τον άρη αλλά μεσοβδόμαδα προκρίθηκε στους «16» του κυπέλλου απέναντι στην παναχαϊκή . Τέταρτο διπλό σε ισάριθμα παιχνίδια στην επαρχία για τον ολυμπιακό, . Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα από τη νίκη του ολυμπιακού κόντρα στον παναιτωλικό στο αγρίνιο για την όγδοη αγωνιστική της super league .

Παναιτωλικόσ Ολυμπιακόσ / Πέντε Kalex στο 2:09, πρώτος ο Morbido / «νομίζω ότι βρήκα πρώτα τη μπάλα» είπε ο .. Ο τερματοφύλακας του παναιτωλικού, νίκος μελίσσας,. «νομίζω ότι βρήκα πρώτα τη μπάλα» είπε ο . Ο λαβωμένος παναιτωλικός, που προέρχεται από συντριβή στο πρωτάθλημα από τον άρη αλλά μεσοβδόμαδα προκρίθηκε στους «16» του κυπέλλου απέναντι στην παναχαϊκή . Ο παναιτωλικός δεν εμπνέει σιγουριά, έχει πολλά προβλήματα στην άμυνα, ενώ ταλαιπωρείται και από απουσίες. Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα από τη νίκη του ολυμπιακού κόντρα στον παναιτωλικό στο αγρίνιο για την όγδοη αγωνιστική της super league .